vegansk mad

Vegansk mad hos The Bagel House

 

Vegansk mad kan virke svært

Vegansk mad er henover årene blevet mere populært og efterspurgt. På trods af dette, så er det ikke alle steder som tilbyder veganske alternativer. Der er en masse madvarer og retter, der indeholder kød, æg eller mejeriprodukter. Udvalget kan virke utilstrækkelig og smalt. 

Det kan nogle gange virke svært at spise varieret, når man er veganer. Man finder sig selv i at spise de samme veganske retter om og om igen. Det fører ofte til en Google søgning efter nye veganske opskrifter, dog kan det være ekstremt tidskrævende og typisk så mangler man også nogle af ingredienserne. 

Der er også de dage, hvor man ikke magter at skulle stå i køkkenet efter en lang arbejdsdag og eksperimentere med nye opskrifter. Især disse slags dage vil man helst gerne være fri for at skulle tage ud og handle samt at vaske op efter madlavning. Det er her The Bagel House kommer ind i billedet og løser problemet.

Få vegansk hos The Bagel House

Hos The Bagel House har vi veganske madalternativer. Det som netop er så fedt ved vores koncept er, at der er noget for enhver person. Du kan vælge mellem forskellige toppings til enten din bagel, sandwich, wrap eller salat. Vi har også friskpresset juicer som er dejlig forfriskende. 

Vores mad er lækkert, det er friskt og det er sundt. Vi har gjort det super nemt for dig. Du skal bare foretage en bestilling og så sørger vi for, at din mad er klar hurtigst muligt. Det er helt op til dig om du vil spise i en af vores restauranter eller tage takeaway. 

Du kan få dit næste veganske og velsmagende måltid hos The Bagel House – du skal bare trykke på knappen ‘Bestil online’. 

Vi har også cateringsservice, hvor vi kan levere vegansk mad til dit næste event eller sammenkomst. Hvis du gerne vil læse mere om vores catering, så tryk på knappen ‘Læs mere’. 

Du kan også læse vores andre spændende blogindlæg. Vi skriver om vigtigheden af sundt mad, plantebaseret kost og mere.