The Bagel House i Greve

The Bagel House i Waves

The Bagel House Waves i Hundige – Greve

 
Læs alt om vores butik i Greve:
 

Hos The Bagel House åbnede vi vores allerførste butik i det populære Waves shoppingscenter i 2016. Hvis du bor i Greve eller nærområdet, så kender du med sikkerhed også til Waves shoppingscenteret der ligger i Hundige, Greve. Waves centeret er et multifunktionelt center i Greve, der tilbyder en bred vifte af faciliteter og aktiviteter for lokalsamfundet. Beliggende i hjertet af Greve, er Waves et populært samlingssted for både lokale og besøgende. Centeret rummer et moderne indkøbscenter med et varieret udvalg af butikker og spisesteder, hvilket gør det til et ideelt sted for shopping og kulinariske oplevelser.

Waves indkøbscenteret i Greve

Waves blev moderniseret og renoveret i 2017. Waves tjener som en bekvem destination for indkøb, underholdning og afslapning, og dets moderne faciliteter og alsidige tilbud afspejler Greves dynamiske og moderne samfund.  Centeret har et udvalg af 110 butikker og spisesteder.  15 ud af de 110 er spisesteder, herunder The Bagel House, hvor du kan nyde et lækkert frisk måltid. Waves har åbent i hverdagene og i weekenden fra kl. 10:00-20:00. De enkelte butikkers åbning-og lukketider kan variere. Centerets centralt beliggende position gør det nemt tilgængeligt for besøgende med offentlig transport og bil. Der er 3200 gratis parkeringer i Waves, som er uden tidsbegrænsning, så længe man holder sig i p-båsen i Waves. Hvis man tager det offentlige, så ligger Waves centeret kun 5 min væk fra Hundige Station (s-tog) og Movia busstopsteder. 

Få rabat på din bestilling hos The Bagel House når du tager i biografen

For familier er Waves et fantastisk udflugtsmål, da centeret også huser et moderne biografkompleks. Der er nemlig en Nordisk Film biograf, hvor der hele tiden kører et bredt udvalg af nye film. Biografen har 750 bløde sæder fordelt i 6 sale. Biografens åbningstider er mandag og tirsdag kl. 15:00-23:30 og så fra onsdag-søndag kl. 10:00-23:30. Du kan ved fremvisningen af din biografbillet få 10% på din bestilling hos The Bagel House! Børn kan lege adskillige steder i centeret, herunder legelandet, eller deltage i sjove aktiviteter, der ofte arrangeres i centeret. Der er også mulighed for at spille minigolf eller på spillemaskiner i spillerummet. 

Nyd en kop kaffe hos The Bagel House inden forestillingen på Portalen

Waves fungerer også som et kulturelt knudepunkt med regelmæssige arrangementer og begivenheder. Lokale kunstudstillinger, koncerter og workshops giver en dynamisk atmosfære og bidrager til at styrke det sociale fællesskab. Fx så er centeret nabo til Portalen, Greve Teater- & Musikhus, hvor der er et hav af forskellige og hyggelige arrangementer. Det ligger uden for centeret, lige overfor biblioteket.  Hvis man skal besøge Portalen, kan man inden forestillingen starter nyde en god kop kaffe hos The Bagel House eller et let snack-måltid. 

Bliv forkælet i Waves med sundt mad efter din træningssession

Waves har alle de faciliteter man har brug for på ét sted. Der er nemlig også et fitnesscenter for dem, som gerne vil få deres daglige motion i form af enten styrketræning, holdtræning eller almindelig cardiotrænning. 

Waves Fitness i Greve er et moderne træningscenter, der tilbyder en omfattende træningsoplevelse. Udstyret med moderne fitnessudstyr og faciliteter er Waves Fitness et ideelt sted for motion og træning. Med erfarne trænere og et varieret udbud af træningsklasser imødekommer centret en bred vifte af fitnessniveauer og mål. Besøgende kan nyde en energisk træning i en motiverende atmosfære og drage fordel af faciliteter som cardio- og styrketræning samt funktionelle træningsområder. Waves Fitness skaber et engagerende fitnessmiljø, der opfordrer til sund livsstil og trivsel.

Du kan efter en hård træningstime nyde en nærende og lækkert sundt måltid hos The Bagel House. Du kan bestille en af vores friske salater med de toppings du ønsker. Med salaten kan du få noget forfriskende at drikke så som vores sunde smoothies eller friskpresset juicer. 

Det strategiske design af Waves som et multifunktionelt center betyder, at det ikke kun er et sted for indkøb, spisning og underholdning, men også et mødested for folk i alle aldre og med forskellige interesser. Med sin moderne arkitektur og veludstyrede faciliteter har Waves fast etableret sig som en nøgledestination i Greve, der fortsat tiltrækker folk fra nærområdet og ud over.

Nyd dit næste måltid hos The Bagel House i Greve

Med konstante opdateringer og tilføjelser til faciliteterne fortsætter Waves med at være en betydningsfuld destination for dem, der søger shopping, rekreation og sociale aktiviteter i Greve-området. Centeret har meget at byde på, og en masse andre faciliteter end ovennævnte. Der er flere skærme placeret rundt omkring i centeret, hvor du kan finde informationer om de forskellige butikker og hvor de ligger henne i centeret. Du kan også finde flere oplysninger om Waves på deres egen hjemmeside. Glem ikke at tage et besøg forbi The Bagel House for at nyde et lækkert, friskt og sundt måltid! Vi håber på at se dig hos The Bagel House i Waves, Hundige – Greve! 

Du kan også bestille din mad på forhånd, så den er klar på det tidspunkt du ønsker. Tryk på den røde knap ‘Bestil online’ for at få det bedste sunde måltid du har smagt i hyggelige omgivelser i vores The Bagel House butik i Waves.

 

Galleri

Bagel & Sandwich Galleri