Frokostordning til firmaer

Frokostordning & firmaordning

Frokostordning til firmaer og virksomheder

Søger du efter den bedste catering til frokostordning? Så læs med. The Bagel House leverer catering af sundt, frisk og lækkert mad til firmaer og virksomheder. Vi kan tilbyde dit firma eller din virksomhed madordninger i form af buffet eller bestillingslavet. 

Der er mulighed for at få både catering til morgenmad, frokosten eller aftensmaden. Der kan aftales om hvorvidt det er et enkelttilfælde eller en vedvarende aftale. Hvis du som chef, leder eller ansvarshavende gerne vil udbyde sundt mad i firmakantinen, så har du fundet det rette sted.

En sund frokostordning kan sagtens være lækkert!

Hos The Bagel House er vi stolte over vores koncept om sund og velsmagende mad. Vi har et rimelig stort og varieret udvalg. Vores udvalg består bl.a. af lækre og saftige sandwichs, bagels, salater og wraps som man kan fylde på med forskellige toppings.

 Derudover har vi forfriskende drikkevarer, så som friskpresset juicer, smoothies, shakes og meget mere. Vi tilbyder også varme drikke, herunder kaffe, te og kakao. Hvis man har lyst til at snacke, så har man også mulighed for dette med vores sunde snacks. 

Vi kan tilpasse vores menu efter jeres ønsker og behov. Vi tager også højde for, hvis der er nogle der er veganer eller vegetar, eller dem med allergier.

Sund catering til firmaevents

Du kan også bestille vores cateringsservice til et event dit firma afholder. Vi skal nok sørge for at tilrettelægge menuen efter dine anvisninger. Hvis der er andre detaljer eller ønsker der skal tages forbehold til, så kan vi efter aftale også imødekomme disse. 

Vi leverer også på særlige helligdage, så hvis dit firma gerne vil have et sundere alternativ til fx julefrokosten, så kontakt os endelig. At vælge sund catering til julefrokost betyder ikke, at det er kedeligt eller smagsløst. 

Tværtimod, bliver man positivt overrasket over hvor lækkert og smagfuldt det kan være. Et godt nærende frokostmåltid, der ikke er proppet med alverdens kalorier, giver også plads til desserten senere. 

På denne måde kan du med god samvittighed nyde risalamanden eller risengrøden.

Kontakt The Bagel House i dag!

Hvis The Bagel House lyder som det rette match til dit firmas frokostordning eller firmaeventet, så kan du kontakte os ved at trykke på nedestående knap. I kan desuden få op til 20% rabat, på jeres næste bestilling.

Galleri

Bagel & Sandwich Galleri