Catering hos The Bagel House

Catering til arrangementer, events og firmaer

Catering til enhver anledning

Mangler du catering til dit næste arrangement? Fx til en fødselsdag, reception eller barnedåb? Det kan også være, at du som lederen af en virksomhed skal stå for frokostordning og gerne vil tilbyde et sundere madalternativ. 

Hvad end anledning er, så kan The Bagel House hjælpe dig med cateringen. Vi har erfaring med at levere mad til forskellige arrangementer og virksomheder, så du kan roligt overlade styringen til os. Hvis der skal tages hensyn til allergener, så kan vi også gøre det. Der er desuden også mulighed for at få veganske eller vegetariske alternativer. 

Vi tilbyder vores cateringsservice som en vedvarende aftale, hvis der ønskes det. Hos The Bagel House er du som kunde i fokus, og vi sammensætter derfor vores service og mad efter dine ønsker og behov.

The Bagel House tilbyder sundt, lækkert og velsmagende mad. Vores udvalg består af bagels, sandwichs, wraps, salater, sunde snacks, juicer, smoothies, shakes, samt diverse kolde og varme drikke. Vi har en masse forskellige toppings som man kan vælge i blandt til fyld af bagels, sandwich, wraps og salater. 

Al vores mad er sammensat af friske råvarer, hvor kun de bedste ingredienser er blevet benyttet. Der er noget for enhver smag. Der er som nævnt noget til alle, herunder de små: Vi har nemlig også børnemenuer, som er ligeså sunde og velsmagende som resten af vores udvalg.

Vi kan klare både små og store bestillinger. Hvis man ønsker en specifik måde til hvordan maden skal være serveret på, så klarer vi også det. Vi kan pakke maden ind, anrette maden på bakker, udskære maden og mere til. 

Vi sørger for at tage højde for dine ønsker og de omstændigheder der er.

Book os til dit næste event, arrangement eller frokostordning

Lad The Bagel House stå for maden, så du ikke behøver at bekymre dig om det. Du kan lige nu få op til 20% rabat på dit næste event, arrangement og firmaordning – så det er bare om at slå til og bestille vores cateringsservice allerede i dag! 

Hvis du er interesseret i at høre nærmere eller foretage en bestilling, så kan du kontakte os ved at trykke på knappen lige nedeunder.

Galleri

Bagel & Sandwich Galleri