Catering til events & arrangementer

Events & Arrangementer

Catering til events og arrangementer

Events og arrangementer kan være at tackle, især hvis man også skal lave maden selv. Har du brug for en cater, som leverer sundt mad til enten en fødselsdag, reception, bryllup eller barnedåb? 

Det kan også være, at der skal afholdes et møde, hvor der skal være frisk og velsmagende mad til de deltagende. Eller måske skal du til at holde en sommerfest for venner og bekendte, og kunne tænke dig at have noget friskt og grønt. 

Hvis du leder efter en cateringsfirma, der leverer sundt og lækkert mad, så er du kommet det rette sted.

The Bagel House catering til dine events eller arrangementer

The Bagel House tilbyder cateringsservice til events og arrangementer i Københavnsområdet. Det vi kan byde på er gode og smagfulde bagels, sandwichs, wraps, salater, juicer, smoothies, shakes, sunde snacks og mere. 

Vi kan imødekomme alle dine ønsker, herunder vegetariske og veganske muligheder. Det samme gælder, hvis der er personer med allergier – vi tager naturligvis også hensyn til det. Holder du fx en børnefødselsdag så byder vi også på børnemenuer. 

Uanset størrelsen på dit event eller arrangement, så kan vi håndtere det. Hvis du vil foretage en bestilling 6 måneder før for at være ude i god tid, så kan du sagtens gøre det.

Skræddersyet catering til events og arrangementer

The Bagel House bestræber sig på at efterkomme dine ønsker, derfor er vi ret fleksible med vores catering. Vi tilrettelægger menuen alt efter hvordan du vil have det, om det er buffet eller forudbestilling af maden. 

 Vi efterkommer også specifikke anvisninger til hvordan maden skal udleveres, fx om det skal være pakket ind eller forberedt på bakker. Vi ordner det hele. 

Book The Bagel House til dit næste event eller arrangement og spar op til 20%! Hvis du har nogle spørgsmål du gerne vil have svar på inden du foretager en bestilling, så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. 

Kontakt os ved at klikke på nedestående knap.

Galleri

Bagel & Sandwich Galleri