Bestil takeaway - Vælg Restaurant

Bestil takeaway fra restaurant Waves - Greve

Bestil takeaway online

Bestil takeaway fra en af vores restauranter og få din mad leveret hurtigst muligt. Hvis du gerne vil have maden leveret på et senere tidspunkt, så gør vi også det. The Bagel House har et stort udvalg af friske råvarer og gode ingredienser. Du kan nyde en lækker salat, en sprød sandwich eller en saftig bagel. Vi har også sunde snacks, smagfulde wraps og forfriskende drikke, så som friskpresset juice, velsmagende smoothies og meget mere. 

Klik på en af restauranterne ovenover for at se det fulde udvalg. Nyd din sunde og nærende, men også smagfulde måltid i komforten af dit hjem, eller på kontoret efter en lang dag. 

Bestil fysisk på en af vores restauranter

Du kan også besøge restauranterne fysisk. Vi har en restaurant i Waves, Greve. Vores restauranter ligger i populære indkøbscentre, hvor der er mulighed for at shoppe efter, at havde fået sig et lækkert nærende måltid. 

Der er også mulighed for at tage i biografen, eller andre sjove og hyggelige aktiviteter. For at se og læse mere om de to indkøbscentre og hvilke muligheder der er, kan du trykke på knappen ‘Se Waves – Greve’.  

Hos The Bagel House har vi også børnemenuer, hvilket gør det til et oplagt spisested, når man er ude og spise med børn. Der findes mange junkfood og fastfood restauranter, men The Bagel House er til de personer, som gerne vil give dem selv og deres børn et sundere alternativ. 

Vi udbyder også veganske og vegetariske valgmuligheder. Desuden tager vi også hensyn til særlige behov og allergener, da vi gerne vil inkludere alle i vores restauranter. Vi har noget for alle og enhver. 

Så næste gang du er i tvivl om hvor dig og familien, eller dig og dine venner skal spise henne, så tag et kig forbi The Bagel House. 

Bestil catering

The Bagel House tilbyder også catering og firmaordninger. Kunne du tænke dig at bestille mad fra The Bagel House til et event, eller indgå et samarbejde om en frokostordning til dit firma? Så kan du kontake os ved at trykke på knappen nedeunder. 

Du kan også læse mere om cateringstilbuddet og vores firmaordninger ved at trykke på ‘Læs mere’ knappen. 

Bestil allerede i dag og spar op til 20% på din næste bestilling. Tryk på bestil online.