Bliv en del af franchise-familien The Bagel House

- Som franchise-partner bliver du en del af et sundt koncept med vokseværk.

The Bagel House har imponeret vidt og bredt med sit sunde alternativ med bagels, sandwicher, friskpressede juicer og meget mere, hvor sunde råvarer og god kvalitet altid er i højsædet.

Endvidere har vi stor succes med catering til alle tænkelige forsamlinger, happenings, events, firmaordninger, frokostcatering, og hvad man ellers kan forestille sig.

Mange tilfredse brugere bestiller online for at stille den lille og store sult og slukke tørsten, om de foretager deres bestilling via vores hjemmeside eller via vores app.

Dette sunde koncept kan du blive en del af og derved blive selvstændig erhvervsdrivende, hvor du vil kunne trække på stor erfaring og ekspertise i vores måde at drive virksomhed på, hvor kundernes ønsker altid bliver vægtet højest, og maden altid er sund.

Hvis det er din drøm, kan det anbefales at blive franchise-partner i The Bagel House.

En sund og alternativ idé

I vores moderne livsførelse har vi ofte for travlt med at lave ordentlig mad til os selv. Det bliver en løsning med en masse optøede ingredienser og præfabrikerede produkter, der næppe har set skyggen af en urtehave som grøntsag eller har gået frit rundt som dyr.

Det er ikke alene en dårlig vane at tillægge sig selv, da det er en usund livsstil, men vi kan også ende med at opfostre den næste generation med, at måltider er noget, man finder i fryseren, eller man fylder sig med en masse tomme kalorier.

Den opfattelse har The Bagel House gjort op med, da vi i vores brede sortiment altid fordrer at have friske råvarer og lave alt i vores udvalg på stedet, så kunden kan gå derfra med et sundt alternativ, om vedkommende ønsker en opkvikkende frokost, eller man vil servere et nærende aftensmåltid for hele familien.

Desuden har vi også gjort det nemt for den enkelte og hele familien at bestille online, hvor vi leverer direkte til adressen hurtigst muligt, så maden er virkelig frisk ved ankomst.

The Bagel House tilbyder også firmaordninger, så du i dit firmas kantine eller lignende kan tilbyde alt fra sunde snacks, lækre og friske bagels, sunde sandwicher og meget mere. Her vil være noget at finde for de fleste.
En catering-ordning tilbydes også til alt fra de helt små komsammener til de store konferencer.

Du starter IKKE fra bunden

Fremtiden peger på sunde og grønne smagsoplevelser, hvor kunden skal være i fokus, og det er et markedsområde, som der ekspanderer og tiltrækker både mange iværksættere, entusiaster og ikke mindst kunder, da vi alle skal have noget at spise i løbet af dagen.

Hos The Bagel House mener vi, at god smag og sundhed går hånd i hånd, så alt på vores menukort er velsmagende og mættende, og så kan man gå fra bordet med god samvittighed over at have spist ude – eller få maden leveret til døren.

Mange mennesker drømmer om at blive en del af sådan et koncept, men de kan ikke overskue at skulle starte helt fra bunden med et madfirma, finde på deres egen idé, skabe et firmanavn, etablere sig, blive velkendt blandt kunderne og meget mere.

Disse enerverende erhvervsled kan du springe over ved at blive franchise-partner i The Bagel House. Foruden at blive indført detaljerigt i vores måde at drive forretning på helt ned til at tilsætte den sidste ingrediens, så vil vi oplære dig og dine ansatte i vores brand, hjælpe til med at købe varer, føre den daglige drift og meget mere.

Her kommer du aldrig til at stå alene, og vi vil hjælpe dig med at besvare alle spørgsmål undervejs fra vores professionelle stab.

Fra lyst til selvkørende

Det kommer heller ikke til at tage alverdens tid at søsætte dig til at blive en del af The Bagel House, så det er bare med at kontakte os med det samme.

Efter du har taget kontakt til os, stabler vi et møde på benene og forventningsafstemmer. Her vil du blive nærmere præsenteret for idéen og måde at drive konceptet The Bagel House på.

Vi gennemgår også alt det juridiske og faktuelle, hvorefter du kan få lov at afprøve arbejdet i en af vores butikker. Hernæst kan du vise os en businessplan på DIN specifikke butik, der bliver en del af The Bagel House.

Efter lidt træning og en kontrakt på plads er det sådan set tid til, at du få lov at drive din egen The Bagel House – hvor du kan tilbyde sunde alternativer af god mad!

Galleri

Bagel & Sandwich Galleri