bagel

om os - The bagel house

Bliv klogere på The Bagel House

Kort om The Bagel House

Hos The Bagel House åbnede vi vores første butik I Waves, Greve i 2016.  Vi åbnede den anden butik i City 2, Tåstrup i 2022. The Bagel House tilbyder sunde og lækre madoplevelser.

Kender vi ikke alle det, at vi er sultne på farten efter en hurtig snack, eller vi ikke har overskud til at lave aftensmad til hele familien den dag?

Løsningen bliver derfor at gribe til noget junkfood, der er usundt for os og fyldt med en masse tomme kalorier, så vi alligevel er sultne kort tid efter, vi har spist.

Med The Bagel House er det slut med usunde måltider, da du hos os får de klassiske bagels efter amerikanske forskrift. Der er garanti for, at i vores bagels er der kun sunde ingredienser og friske råvarer, der sikrer dig at få endt din sult på en fornuftig måde.

Foruden vores velsmagende bagels i mange varianter kan du hos The Bagel House også få sandwicher, friskpresset juice, wraps, salater, milkshakes, sunde snacks, børnemåltider og meget mere.

Hos os er der et stort sortiment af sund mad til den, der vil have meget at vælge imellem. Også til den person, som er meget selektiv med sine valg af mad.

bagel

Mad udefra med god samvittighed

Bestil takeaway med god samvittighed

Savner du et godt frokostmåltid med et godt og sundt udvalg? Eller skal du sørge for aftensmad til familien, hvor der er mange forskellige ønsker? Hvad end det er, så vil du finde det hos The Bagel House, hvor der er noget for alle.

Du kan udforske de forskellige og friske valgmuligheder, der er at finde i The Bagel House. Vi har et stort udbud og varianter som både er tiltalende og appetitvækkende. Og så er det samtidig virkelig sundt! 

Nu er det slut med den dårlige samvittighed, når du ikke kan finde energien til at lave maden selv. Ved at vælge måltiderne fra The Bagel House er det næsten så friskt, som havde du bagt brødet og dyrket grøntsagerne dertil selv.

Dette gælder også, hvis du skal bruge en julefrokostbuffet som catering i dit firma. Eller det kan også være at du måske leder efter en firmaordning med sund mad til din virksomhed over en længere periode. 

Kontakt os for at høre mere om vores cateringsordning, så du og dine ansatte kan få den lækreste frokost. 

Nem bestilling – og til alle anledninger!

Nemt og hurtigt 

Det er utroligt nemt og hurtigt at bestille online hos os. Du skal bare trykke på knappen ‘Bestil online’ for at foretage en bestilling. Så snart maden er klar bliver den leveret hurtigst muligt, så den stadig er frisk.

Desuden sørger The Bagel House som nævnt også for catering til alt fra firmaordninger i den store kantine, eller hvis I er en mindre virksomhed, der ønsker et sundere og indbydende alternativ til den kedelige madpakke. 

Så uanset om det er en frokostordning til dit firma, eller der er tale om et enkeltstående event, så kan The Bagel House varetage opgaven. 

Hvis The Bagel House skal stå for maden til din næste specielle begivenhed, eller hvis du bare gerne vil spise et sundt og lækkert måltid, så tag et kig forbi vores butikker eller benyt dig af vores take-away mulighed.   

Vi glæder os til at se dig som kunde hos The Bagel House!

 

Galleri

Bagel & Sandwich Galleri

Tilmed dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i vores konkurrence!