tandoori kylling & hjemmelavet dressing

Tandoori kylling & hjemmelavet dressing

 

Hvis du er bekendt med The Bagel House, så har du med garanti også kendskab til vores populære tandoori kylling og hjemmelavet dressing. 

Vores kunder er helt vilde med kombinationen af de forskellige krydderier fra vores tandoori kylling sammen med vores lækre hjemmelavet dressing. 

Vi elsker vores kunders reaktioner, når de for første gang tager et bid af den smagfulde kylling og den sursøde cremet konsistens af dressingen. Vi ved også, at det er helt klart ikke er den sidste gang, at de bestiller denne kombination.

Forkæl dine smagsløg med den uimodståelige kombination af vores saftige tandoori kylling og vores hjemmelavede dressing hos The Bagel House. Den tandoori-marinerede kylling, perfekt grillet til perfektion, møder vores deluxe dressing i en smagseksplosion.

Dette blogindlæg er skrevet med henblik på at give en forhistorie bag nogle af vores mest populære madkombinationer, især tandoori kylling. Navnet lyder anderledes, og der er måske en del der ikke ved hvad tandoori kylling overhovedet er. 

Hvis du er blandt dem som ikke ved hvad det egentlig er, så kommer vi hos The Bagel House med et svar på det. 

Tandoori kylling – En indisk delikatesse

Tandoori kylling er en populær og velsmagende ret, der stammer fra det indiske køkken. Denne ret involverer marinerede kyllingestykker, ofte med yoghurt og en blanding af aromatiske krydderier, herunder garam masala, spidskommen, koriander og karry.

Det karakteristiske ved tandoori kylling er dens forberedelse i en tandoor. En tandoor er en traditionel lerovn, der giver retten en unik, røget smag og en saftig tekstur.

Den orange-røde farve, som kyllingen får under tilberedningen, kommer ofte fra tilsætningen af krydderier som rød chili og kashmiri paprika. Serveret på et af vores sprøde brød udgør tandoori kyllingen en lækker spiseoplevelse.

Udover sin udsøgte smag er tandoori kylling også et sundere alternativ. Den er lavet med magert kyllingekød og indeholder en række krydderier med potentielle sundhedsmæssige fordele.

Hjemmelavet dressing – Vores hemmelige opskrift

The Bagel Houses hjemmelavet deluxe dressing er vores mest populære dressing – og det er den med god grund! 

Konsistensen er nemlig utrolig cremet og har en sur samt sød smag. Det er en udsøgt blanding af friske krydderurter og nøje udvalgte ingredienser. 

Vores dressing forstærker smagen af enhver ret. Den er skabt med omhu og passion for at løfte dine smagsløg til nye højder. 

Brug den som prikken over i’et på dine bagels, sandwicher, wraps eller salater. 

Prøv tandoori kylling og hjemmelavet dressing kombien for dig selv

Kom forbi The Bagel House og test den velsmagende kombination af vores tandoori kylling og hjemmelavet deluxe dressing. Så kan du selv vurdere om hypen er sand – det mener vi bestemt den er. 

Du kan også bestille take-away, så behøver du ikke at forlade dit hjems komfort for at prøve maden og du kan nyde i trygge omgivelser.

Husk at du kan læse vores andre blogindlægs, der er lige så interessante. Vi skriver bl.a. om andre populære madkombinationer du kan få hos The Bagel House. 

I andre blogindlægs kommer vi ind på forskellige koststile, eksempelvis plantebaseret kost. Hvis du gerne vil mindske dit kødforbrug og spise mere grønt, så er det en god artikel at læse. 

Vores mad kan tilpasses alle diæter og koststile, så du kan altid regne med The Bagel House. Hos os kan du både nyde en masse grønt og samtidig få pålæg ved siden af, om det end er kylling eller falafel. 

Bestil online i dag og åben op for en verden af velsmagende sundt mad tilpasset dine behov og ønsker.