nachos & shakes

Nachos & Shakes

 

Har du prøvet nachos og shakes fra The Bagel House? Hvis ikke, så er det bedre sent end aldrig, og vi lover dig, at når du først smager vores nachos eller shakes, så vil du hele tiden have mere. 

The Bagel House er kendt for vores gode bagels og sandwicher, saftige tandoori kylling, vores hjemmelavet dressing og meget mere. 

Noget som The Bagel House også er populær for er vores sprøde nachos og vores cremede forfriskende shakes. 

Vores nachos og shakes kombination er for alle dem som har en virkelig sød tand og gerne vil have noget der er mættende.

Nachos

Nachos er en populær mexicansk snack eller forret, der består af sprøde tortillachips dækket med smeltet ost og ofte kombineret med forskellige toppings såsom hakket kød, bønner, jalapeños, tomat, løg, guacamole og sour cream. 

Retten opstod i Mexico og er nu blevet internationalt kendt og varieret med forskellige smagsoplevelser og kreationer. 

Nachos serveres ofte som en del af sociale sammenkomster, sportsbegivenheder eller som en lækker snack. Kombinationen af crunch fra chipsene og den smeltede ost skaber en tilfredsstillende smagsoplevelse.

Hos The Bagel House serveres vores nachos med kylling og tre forskellige dip; Guacamole, creme fraiche og salsa. 

Shakes

Hos The Bagel House har vi nogle uimodståelige forfriskende og cremede shakes. Vores shakes er lavet af friske ingredienser som frugt, mælk eller yoghurt med isterninger. Vi har flere forskellige varianter, som er super appetitvækkende og velsmagende. 

Vores shakes er den perfekte blanding af forfriskning og lækkerhed, der løfter smagsoplevelsen til nye højder. Det er ideelt på de dage, hvor man har en sukkertrang, da vores shakes formår at tilfredsstille den søde tand. Især om sommeren hvor man har brug for noget afkølende og smagsfuldt. 

Du kan vælge imellem vores Oreo Shake, hvilket som navnet angiver, er lavet med oreos. Oreos er en populær type af amerikanske sandwichkiks, der består af to runde chokoladekiks med en cremet hvid fyldning imellem. Smagen af denne shake føltes himmelsk, hvilket er grunden til at den er blandt vores mest populære shakes. 

Så har vi vores Chokolade Shake, som er lavet med lækker Ferrero Roche chokolade, og er perfekt til dem som ikke kan få nok af chokolade!

Derudover har vi vores Jordbær Shake, der er lavet med friske saftige jordbær. Denne shake er til dem, som elsker den opfriskende smag. 

Sidst men ikke mindst, har vi vores Blåbær Shake. De saftige blåbær og de andre ingredienser vi anvender i skaber sammen en magisk forfriskende smag. 

Der er shakes til både dem som foretrækker de lidt mere sukkersøde shakes, og til dem som hellere vil have noget mere friskt og sundere alternativ. 

Prøv vores nachos & shakes i dag

Gjorde læsningen af dette indlæg dig sulten? Kunne du godt tænke dig at smage vores nachos og shakes kombination? 

Så vent ikke med at foretage en bestilling allerede i dag. Du kan besøge en af de to The Bagel House butikker vi har, eller bestille takeaway, hvis du hellere vil spise den lækre kombination derhjemme. 

Forkæl dine smagsløg med vores sprøde nachos og cremede shakes – en perfekt fusion af crunch og sødme venter på dig! 

Hvis du godt kunne lide dette blogindlæg, så kan du også læse nogle af vores andre indlæg. Vi skriver om forskellige emner, bl.a. diverse koststile eller vores populære tandoori kylling med hjemmelavet deluxe dressing. 

Tryk på den gule knap nedeunder for at læse vores andre blogindlægs, eller den røde for at bestille fra The Bagel House.

kundeanmeldelser