juicer & ingefærshot

Juicer & Ingefærshot fra The Bagel House

I dette blogindlæg kommer vi ind på vores populære juicer og ingefærshot. 

Der er intet bedre end at have noget køligt og lækkert at drikke sammen med dit måltid. Og endnu bedre bliver det ikke når drikkevaren også er sund, nærende og godt for helbredet. 

Hos The Bagel House er vi stolte over at kunne tilbyde velsmagende sundt mad og drikke til vores kunder, som ikke vil gå på kompromis med smag og sundhed. Vi har et stort udvalg af mad og drikkevarer, så der er noget for alle og enhver. 

Prøv The Bagel Houses populære og forfriskende drikke. Du kan vælge i mellem en masse valgmuligheder, men især vores friskpresset og sukkerfrie juicer eller vores hjemmelavet ingefærshot er blandt de mest elsket af vores kunder. 

Juicer som er friskpresset & nærende

Hos The Bagel House har vi de lækreste friskpressede juicer! Vi presser dem selv, så du får den fulde smag uden nogen mærkelige tilsætningsstoffer. Vores juicer er skabt med omhu, hvor vi kun anvender friske-og saftige frugter og grøntsager.

Du kan vælge mellem Strawberry Delight, Barry Blueberry, Tropical Passion og Flue Defence.

Strawberry Delight består af friske jordbær, saftige æbler og et hint af lime som skaber den perfekte juice. 

– Barry Blueberry er lavet af saftige blåbær, friske æbler og en snert af ingefær, hvilket giver en forfriskende blåbær-bombe!

Tropical Passion består af eksotiske passionsfrugter, solmodne appelsiner og saftig ananas, som blender sammen til ren tropisk nydelse.

Flue Defence er lavet af gulerod, appelsin og ingefær, hvilket skaber en lækker juice, der også styrker dit immunforsvar.

Vores juicer er uimodståelige gode! Juicerne udgør sammen med vores bagels, sandwiches, wraps eller salater det perfekte velsmagende måltid. 

Ingefærshot som er hjemmelavet 

Hos The Bagel House har vi også vores hjemmelavet ingefærshot, som er et hit blandt vores kunder. 

Ingefærshot er en superdrik, der booster dit helbred. Den kraftfulde ingefær hjælper med at styrke immunforsvaret, lindre betændelse og fremme fordøjelsen. Dens antiinflammatoriske og antioxidante egenskaber giver energi og bekæmper sygdomme

Vores ingefærshot er lavet af frisk ingefær og uden tilsat vand. Den skarpe og opkvikkende smag gør vores ingefærshot til en ideel måde at kickstarte dagen eller styrke immunsystemet. 

At vores ingefærshot er hjemmelavet betyder, at der er ingen kunstige tilsætningsstoffer, så du kan roligt drikke vores ingefærshot som vil give dig et frisk pust. 

En daglig dosis af ingefærshot er en naturlig måde at understøtte kroppens sundhed og velvære på.

Prøv vores juicer & ingefærshot 

Gør som vores andre kunder og prøv en friskpresset juice eller vores hjemmelavet ingefærshot. Du kan nyde drikken i en af vores to butikker, som ligger i Waves, Greve og City 2, Tåstrup. 

Begge butikker ligger i populære indkøbscentre, så der er mulighed for at shoppe eller tage i biografen efter du har nydt et lækkert måltid med en forfriskende drik fra The Bagel House. 

Hvis ikke du har mulighed for det, så bestil online take-away ved at trykke på den røde knap. 

Læs også vores andre blogindlægs, som er lige så informative og spændende. Vi har bl.a. skrevet om forskellige koststile, så som plantebaseret kost, vegansk mad og vegetarisk mad. Vi har også et blogindlæg om vigtigheden af sundt mad, og hvilke sundhedsmæssige fordele der er. 

Desuden har vi lige udgivet to blogindlæg om andre populære mad-og drikkevarer der er hos The Bagel House. Dem kan du også læse og få gavn af. Vi opdaterer løbende med flere nye indlæg. 

Tryk på den orange knap og fordyb dig i The Bagel House bloggen.