– Når der skal sørges for catering til stort eller småt, specifikt eller bredt, så får du altid det sunde og lækre udvalg hos os!

Catering kan være en svær størrelse at have med at gøre, når man skal tage sit valg som enten privatperson, forening, institution, firma eller en helt anden sammensætning, for der er mange ting at tage højde for.

Ikke alene vil man gerne have, at gæsterne finder maden velsmagende, men man vil også gerne have sørge for, at maden er sund uden at være kedelig; at udvalget er bredt uden at være ensformigt. Og så skal man jo også tænke på dem, der har allergener, bestemte spisebehov og meget andet.

Det har vi alt sammen tænkt over i The Bagel House med vores catering til buffet og mange andre anledninger.

Derfor har vi et stort udvalg af mad til catering, om det så er til den lille firmaskovtur for din afdeling, om sportsholdet skal fejre en stor sejr til privat catering, eller jeres firma er ved at sætte den store konference op.

Ikke alene har vi hos os velsmagende og sunde bagels, men vi har også lækre sandwicher, friskpressede juicer, saftige snacks og meget mere, hvor der vil blive taget højde for, om nogle gæster har allergier, er vegetarer, veganere eller har andre specielle behov.

Vi kan uden problemer klare jeres catering-opgave, om det skal være til en enkeltstående lejlighed, eller om vi skal indgå i et løbende samarbejde med dig eller jer.

Helt ned i detaljen med catering
The Bagel House har fokus på alle detaljer, når det kommer til catering, så du skal gøre mindst muligt i den forbindelse og blot opleve, hvordan de besøgende finder maden og drikkene appetitvækkende, nærende og sunde, mens I nyder hinandens selskab.

Vi kan udskære maden, så den er lige til at have i hænderne, pakke den ind, så der er papir til maden, anrettet på bakker og mere til, så der er sørget for at tage højde for de omstændigheder, som du skal bruge catering til.

Hos os kører intet på autopilot, og vi sætter en ære i at servere mad, der er så frisk, at den føles helt nylavet – hvilket den nærmest er – sammen med de bedste ingredienser, det sundeste indhold, bedste råvarer og alt i høj kvalitet, hvilket det altid er.

Vi vil gøre alt for at give dig og dine gæster en tilfredsstillende oplevelse med vores sunde mad til catering, så I vil vælge os til en anden god gang, om det skal være et lignende tilfælde, eller I skal bruge os til noget af en mindre karakter, i en større skala eller som et vedvarende samarbejde om at være fast leverandør af catering til jer.

Skulle der være det mindste ønske til vores catering, som ikke er anført i vores beskrivelse, så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at opfylde disse behov.

Sørg for en sund og nærende catering med et bredt udvalg fra The Bagel House.