sund mad i dit liv

Sund mad i dit liv

I dette blogindlæg belyser vi vigtigheden af sund mad i dit liv. 

Mange af os tager den usunde tilgang med mad, selvom det både er let og enkelt at få sund mad. Dårlig, usund og uholdbar mad kommer i så mange former og faconer og endda til sådan en lav pris. Vi tænker ikke over, hvor mange e-numre, tilsætningsstoffer, farvestoffer og præfabrikerede varer vi fylder os med i det daglige.

Vi får kastet tilbud i øjnene med billig og hurtig mad, som på ingen måde gavner vores krop eller helbred. Vi vælger tomme kalorier, tonsvis af sukker og forurenende mad til i vores liv, som var det den eneste mulighed, der fandtes. Desuden har vi rigeligt med undskyldninger for, hvorfor vi ikke har tid i den moderne tidsalder til at lave mad fra bunden med friske råvarer.

At vælge usund mad gør ingen gavn for os i længden end at give os en kortvarig mæthedsfølelse. Faktisk forøger vi kun chancen for livsstilssygdomme, chancen for diabetes, højt kolesteroltal og mange andre sygdomme. 

At vælge sund mad i dit liv er ikke kompliceret

Sund mad gør nemlig det stik modsatte. Vi får energi til kroppen, føler os opkvikkede, friske og klar til dagens udfordringer.

Desværre tror mange af os så fejlagtig, at sund mad er kompliceret. At det er smagsfattig, tidskrævende og dyrt – og så skal man jo gerne have det hver dag.

Men faktisk er det slet ikke så svært at anskaffe sig sund mad. Det skal heller ikke komme til at stresse dig at sørge for det til enten dig selv eller andre, når du har travlt i hverdagen. Desuden vil det være smagsrigt og spændende at dykke ned i.

Og det drejer sig ikke om, at du skal hen at plante en køkkenhave eller have fritgående høns. Der findes nemlig sunde alternativer, hvor man kan bestille online. Man kan også få det som firmaordning og catering.

 

Nu tænker du måske med det samme, at takeaway er usund mad. Der er dog forskel på junkfood og takeaway-mad.

Mange sunde alternativer

Der findes mange alternativer derude, i det danske madmarked, hvor man kan få mange sunde alternativer, der er lige til at tage med på farten. Sunde alternativer, der består af friske råvarer, saftige drikke eller lækre snacks, der alt sammen er rige på smag, men også nærende. Det samme gælder til helhedsmåltidet, der skal udgøre et aftensmåltid for dig eller dem, du holder af.

På den måde kan man dagligt få sine sunde måltider. Uanset om det er til frokosten i kantinen, en sund snack, når den lille sult melder sig, eller man skal affordre hele familien en aften.

Vælg derfor den sunde mad til i dit liv – det vil udelukkende gavne dig i længden.

 

 

Hvis du overvejer, hvor sådan et godt takeaway-sted med sund mad kan være, så foreslår vi da ydmygt selv The Bagel House. Du kan bestille online ved at trykke på nedestående knap. 

Læs også vores andre blogindlæg ved at trykke på knappen ‘Læs andre blogindlægs’.  Her skriver vi andre spændende indlæg om b.la. plantebaseret kost.