catering i københavn

Catering i København til enhver anledning

 

Når der skal sørges for catering til stort eller småt, specifikt eller bredt, så får du altid det sunde og lækre udvalg hos os!

Hvor finder man den bedste catering i København? Catering kan være en svær størrelse at have med at gøre. Der er mange ting man skal tage højde for, når man skal tage sit valg som enten privatperson, forening, institution, firma eller andet.

Man vil selvfølgelig have, at gæsterne finder maden velsmagende, men også, at det er sundt uden at være kedelig. Derudover skal udvalget være bredt uden at være ensformigt. Man skal også være tage hensyn til dem, der har allergener, bestemte spisebehov og meget andet.

Det har vi alt sammen tænkt over i The Bagel House med vores catering til buffet og mange andre anledninger.

Derfor har vi et stort udvalg af mad til catering. Og vi leverer til alle anledninger – om det så gælder en konference eller sportsholdet som skal fejre en stor sejr.

Hos The Bagel House har vi velsmagende og sunde bagels, men vi har også andre tiltalende alternativer. Vi har bl.a. lækre sandwicher og wraps, friskpressede juicer, saftige snacks og meget mere. Der bliver naturligvis taget højde for, hvis nogle af gæsterne har allergier, vegetarer, veganere eller har andre specielle behov.

Vi kan uden problemer klare jeres catering-opgave, om det skal være til en enkeltstående lejlighed, eller om vi skal indgå i et løbende samarbejde med dig eller jer.

Helt ned i detaljen med catering

The Bagel House har fokus på alle detaljer, når det kommer til catering. Du kan derfor trygt overlade opgaven af madservice til os. 

Vi kan udskære maden, så den er lige til at have i hænderne. Vi kan pakke den ind, så der er papir til maden. Vi kan også anrette maden på bakker og mere til, så der er sørget for at tage højde for de omstændigheder, som du skal bruge catering til.

Hos os kører intet på autopilot, og vi sætter en ære i at servere god mad. Mad der er så frisk, at den føles helt nylavet. Desuden benytter vi de bedste ingredienser, det sundeste indhold, bedste råvarer og alt i høj kvalitet.

Vi vil gøre alt for at give dig og dine gæster en tilfredsstillende oplevelse med vores catering, så I vil vælge os til en anden god gang. 

Skulle der være det mindste ønske til vores catering, som ikke er anført i vores beskrivelse, så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at opfylde disse behov.

Sørg for en sund og nærende catering med et bredt udvalg fra The Bagel House. Hvis vores cateringstilbud lyder som noget for dig, så kontakt os allerede i dag ved at trykke på knappen nedeunder. Hvis du gerne vil læse mere om vores catering til events og arrangementer så tryk på knappen ‘Læs mere’.

frokostordning, catering i københavn