firmaordning

Firmaordning fra The Bagel House: Giv dine medarbejdere et sundt alternativ til madpakken, eller lad os stå for maden til jeres næste firmaevent.

Du kender det nok selv, at man ser gladeligt frem til frokosten på arbejdspladsen. Det er her, man både kan få slappet af i hovedet, og få tanket energi op i kroppen med et godt frokostmåltid.

Men nogle gange så har man glemt madpakken. Eller det kan være at madpakken er kedelig og utiltalende. Det kan også være, at man som chef mener, at der mangler et bedre alternativ til frokosten. Noget sundere og friskere og med et større udvalg.

Det er her, at The Bagel Houses service firmaordning kan komme ind i billedet. Vi serverer nogle lækre bagels, sandwich, juicer og meget andet. Al vores mad er sammensat af friske råvarer, hvor kun de bedste ingredienser er blevet benyttet.

The Bagel House søger altid for at have kvaliteten i top med vores sunde og nærende udvalg i vores menu. Dette lækre udvalg kan nu komme ud på jeres kantinebord på arbejdspladsen ved lave en frokostordning med os.

Vi kan klare alt fra de små kantine-ordninger til de større kontorfællesskaber. Vi tilbyder også vores service for flere firmaer under samme tag, som ønsker det store udvalg af sund frokostordning. Vi har en del alternativer til forskellige lyster, allergener, hensyn og behov.

Hos The Bagel House sørger vi for at opfylde kundernes behov. Vi sammensætter vores mad og produkter lige efter jeres ønsker og varierer dem efter behov. På denne måde er der altid noget nyt og forfriskende at opleve fra vores hånd – hvor kun det sunde og lækre vil gå igen.

Også til andre firmaordninger

Selv hvis du ikke ønsker at indgå et varigt samarbejde, så kan vi også lave maden i din virksomhed, når der skal være en anledning til at samle de ansatte, ledelsen, samarbejdspartnere, og kunder.

Skal der være reception for en medarbejder, kan vi skræddersy en god menu til anledningen. Er det blevet tid til en firmafrokost, så har vi også en løsning til dig.

Er anledningen et lettere uformelt møde eller er tiden kommet til at holde det årlige sammenskudsgilde i firmaet? Så har vi rigt udvalg af sunde produkter som er lækkert og forfriskende at spise. 

Vi kan indpakke og arrangere maden til efter jeres behov, så I blot skal pakke maden ud og arrangere den. I blive overraskede over, at maden er så frisk, at man skulle tro, den lige var blevet lavet – hvilket den næsten også er.

Således kan vi være behjælpelige med jeres madordning. Uanset om det er et vedvarende samarbejde, et par gange, eller du blot står i et enkeltstående tilfælde med et arrangement, hvor du skal bruge sund mad.

Dog tør vi godt satse på, at når du først har prøvet en firmaordning fra The Bagel House, så vil du have mere af det – og det skal du være velkommen til!

Hvis vores tilbud lyder tiltalende, så kontakt os endelig ved at trykke på nedestående knap ‘Kontakt os’. Hvis du gerne vil vide mere om vores tilbud, så tryk på knappen ‘Læs mere’. 

firmaordning, catering