– Giv dine medarbejdere et sundt alternativ til madpakken, eller lad os stå for maden til jeres næste firmaevent.

Du kender det nok selv, at man ser gladeligt frem til frokosten på arbejdspladsen, så man både kan få slappet af i hovedet, men også så man kan tanke energi op i kroppen med et godt frokostmåltid.

Men så har man glemt madpakken, eller den er kedelig og utiltalende, eller også synes du selv som chef, at der mangler nogle sundere og friskere – og større udvalg – i jeres kantine eller frokostordning med catering til frokost.

Det er her, at The Bagel House kan komme ind i billedet og vitterligt servere nogle lækre bagels, sandwich, juicer og meget andet, som alt sammen er sammensat af friske råvarer, hvor kun de bedste ingredienser er blevet benyttede.

The Bagel House søger altid for at have kvaliteten i top med vores sunde og nærende udvalg i vores menu, som nu kan komme ud på jeres frokostbord på arbejdspladsen ved lave en firmaordning med os.

Vi kan klare alt fra de små kantine-ordninger til de større kontorfællesskaber, hvor man måske er flere firmaer under samme tag, der ønsker den rette og brede firmaordning med sund mad, hvor der er nok alternativer til forskellige lyster, allergener og flere andre hensyn og behov.

Hos The Bagel House sørger vi for at opfylde kundernes behov og sammensætter vores mad og andre produkter lige efter jeres ønsker og varierer dem efter behov, så der altid er noget nyt og forfriskende at opleve fra vores hånd – hvor kun det sunde og lækre vil gå igen.


Også til andre firmaordninger
Selv hvis du ikke ønsker at indgå et varigt samarbejde, så kan vi også hjælpe med maden i din virksomhed, når der skal være en anledning til at samle de ansatte, staben, ledelsen, samarbejdspartnere, kunder med videre over sund mad.

Skal der være reception for en medarbejder, kan vi skræddersy en god menu til anledningen. Er det blevet tid til en firmafrokost, så har vi også en løsning til dig, der for eksempel vil kunne passe efter tidspunktet på året.

Måske er anledningen et lettere uformelt møde, eller tiden er kommet til at holde det årlige sammenskudsgilde i firmaet, hvor man gerne vil tilbyde lidt lækkert til ganen og noget friskt at spise, hvor der er et rigt udvalg af sunde produkter fra vores side af.

Vi kan indpakke og arrangere maden til efter jeres behov, så I blot skal pakke maden ud og arrangere den, og så vil I blive overraskede over, at maden er så frisk, at man skulle tro, den lige var blevet lavet – hvilket den næsten også er.

Således kan vi være behjælpelige med jeres madordning, om vi skal indgå et vedvarende samarbejde, gentage succesen nogle gange, eller du blot står i et enkeltstående tilfælde med et arrangement, hvor du skal bruge sund mad.

Dog tør vi godt satse på, at når du først har prøvet en firmaordning fra The Bagel House, så vil du have mere af det – og det skal du være velkommen til!