Om os

- Bliv klogere på The Bagel House

Kender vi ikke alle det, at vi er sultne på farten efter en hurtig snack, eller vi ikke har overskud til at lave aftensmad til hele familien den dag?
Løsningen bliver derfor at gribe til noget junkfood, der er usundt for os og fyldt med en masse tomme kalorier, så vi alligevel er sultne kort tid efter, vi har spist.

Med The Bagel House er det slut med usunde måltider, da du hos os får de klassiske bagels efter amerikanske forskrift, men der er garanti for, at i vores bagels er der kun sunde ingredienser og friske råvarer, der garanterer dig at få endt din sult på en fornuftig måde.

Foruden vores velsmagende bagels i mange varianter kan du hos The Bagel House også få sandwicher, friskpresset juice, wraps, salater, milkshakes, sunde snacks, børnemåltider og meget mere.

Hos os er der et stort sortiment af sund mad til den, der vil have meget at vælge imellem; og den person, som er meget selektiv med sine valg af mad.

Heldigvis skal du aldrig være bange for at finde usundt indhold uanset, hvad du vælger fra menukortet.

Mad udefra med god samvittighed

Om du så savner et godt frokostmåltid med et godt og sundt udvalg, eller du skal sørge for aftensmad til familien, hvor der er mange forskellige ønsker, så vil du finde det hos The Bagel House, hvor der vil være noget for hvad end, hjertet begærer.

Fra gang til gang kan du udforske de forskellige og friske valgmuligheder, der er at finde i The Bagel House, hvor du vil blive forundret over, hvor tiltalende og appetitvækkende vores store udbud og varianter herunder kan være – og så er det samtidig virkelig sundt!

Nu er det slut med den dårlige samvittighed, når du ikke kan finde energien til at lave maden selv, for ved at vælge måltiderne fra The Bagel House er det næsten så friskt, som havde du bagt brødet og dyrket grøntsagerne dertil selv.

Dette gælder også, hvis du skal bruge en julefrokostbuffet som catering i dit firma, eller du måske leder efter en firmaordning med sund mad til din virksomhed over en længere periode som en frokostbuffet af catering.

Nem bestilling – og til alle anledninger!

Det er nemt og hurtigt at bestille online hos os, hvis du ikke lige har en fysisk The Bagel House-butik på vejen, du lige kan gå hen til. Så kommer vi ud med maden til dig hurtigst muligt, hvor den stadig vil være frisklavet.

Desuden sørger The Bagel House som nævnt også for catering til alt fra firmaordninger i den store kantine, eller hvis I er en mindre virksomhed, der ønsker et sundere og indbydende alternativ til den kedelige madpakke.

Men det stopper ikke her, for om vi skal lave en vedvarende aftale af en firmaordning med dit firma om at levere jeres mad til catering, eller du står foran en opgave at lede et enkeltstående event, hvor mange forskellige mennesker vil komme til, så kan de få stillet deres sult og slukket tørsten og det forfriskende udvalg hos The Bagel House.

Derfor kan vi klare din madløsning, om du så lige skal have stillet den hurtige sult, eller du skal stå for maden til en forsamling på rigtig mange mennesker.

Vi glæder os til at se dig som kunde hos The Bagel House!

Galleri

Bagel & Sandwich Galleri

Tilmed dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i vores konkurrence!