– Alt for mange af os tager den usunde tilgang med mad, selvom det både er let og enkelt at få sund mad.

Dårlig, usund og uholdbar mad kommer i så mange former og faconer og endda til sådan en lav pris, at vi efterhånden ikke tænker over, hvor mange e-numre, tilsætningsstoffer, farvestoffer og præfabrikerede varer vi fylder os med i det daglige.

Vi får kastet tilbud i øjnene med billig og hurtig mad, som på ingen måde gavner vores krop eller helbred generelt, så vi næsten i blinde vælger tomme kalorier, tonsvis af sukker og forurenende mad til i vores liv, som var det den eneste mulighed, der fandtes.

Desuden har vi rigeligt med undskyldninger for, hvorfor vi ikke har tid i den moderne tidsalder til at lave mad fra bunden med friske råvarer, som vi enten selv har dyrket eller udvalgt fra specialbutikker, hvor vi ved, at produkterne har oplevet kærlighed, om det så er grøntsager eller kød.

At vælge usund mad gør ingen gavn for os i længden end at give os en kortvarig mæthedsfølelse. Faktisk forøger vi kun chancen for livsstilssygdomme, chancen for diabetes, for højt kolesteroltal og mange andre dårligdomme.

Vælg sund mad i dit liv
Sund mad gør nemlig det stik modsatte, hvor vi får energi til kroppen, føler os opkvikkede, friske og klar til dagens udfordringer.

Desværre tror mange af os så fejlagtig, at sund mad er smagsfattig, og det kræver meget tid, penge og overskud for at kunne skaffe den slags – og så skal man jo gerne have det hver dag.

Men faktisk er det slet ikke så svært at anskaffe sig sund mad, og det skal heller ikke komme til at stresse dig at sørge for det til enten dig selv eller andre, når du har travlt i hverdagen. Desuden vil det så til og med være smagsrigt og spændende at dykke ned i.

Og det drejer sig ikke om, at du skal hen at plante en køkkenhave eller have fritgående høns, så du har adgang til æg og hønsekød.

Der findes nemlig sunde alternativer, hvor man kan bestille online eller ligefrem få det som firmaordninger til ens firma eller private event til catering.

Nu tænker du måske med det samme, at takeaway er usund mad, men her skal man skelne mellem junkfood og takeaway-mad.

For der findes mange alternativer derude i det danske madmarked, hvor man kan få mange sunde alternativer, der er lige til at tage med på farten og blive frisket op med friske råvarer, saftige drikke eller lækre snacks, der alt sammen er rige på smag, men som også er meget sunde at spise. Det samme gælder til helhedsmåltidet, der skal udgøre et aftensmåltid for dig eller dem, du holder af.

På den måde kan man dagligt få sine sunde måltider, om det er i frokosten i kantinen, en sund snack, når den lille sult melder sig, eller man skal affordre hele familien en aften.

Vælg derfor den sunde mad til i dit liv – det vil udelukkende gavne dig i længden. Hvis du overvejer, hvor sådan et godt takeaway-sted med sund mad kan være, så foreslår vi da ydmygt selv The Bagel House, hvor du kan bestille online fra.